Ruskon Betoni Etelä Oy vahvistaa asemaansa Päijät-Hämeessä

Ruskon Betoni Etelä Oy on ostanut Mikrobetoni Oy:n valmisbetoniliiketoiminnan Lahdesta. Operatiivinen toiminta aloitetaan uudella alueella 1.11.2022.

Ruskon Betoni Etelä Oy on ostanut Mikrobetoni Oy:n liiketoiminnot. Kaupan myötä Ruskon Betoni Etelälle siirtyy kaksi samalla tontilla sijaitsevaa valmisbetonitehdasta sekä yksi työntekijä. Tehtaat sijaitsevat osoitteessa Kolavankatu 2, 15150 Lahti.

Valmisbetonitehtaiden operatiivinen toiminta aloitetaan 1.11.2022, liiketoiminnan siirtyessä virallisesti Ruskon Betoni Etelälle.

Kaupan myötä Ruskon Betoni Etelän tehdasverkosto laajenee entisestään Lahden talousalueelle, vahvistaen Hämeenkosken, Mäntsälän ja Kouvolan tehtaiden yhteistoimintaa. Yhtiön tarkoituksena on saavuttaa merkittävä asema kyseisellä talousalueella ja olla tulevaisuudessa sen asiakkaille ensisijainen betonin toimittaja.

– Sijainniltaan tehdas on Lahden parhaalla paikalla ja se tulee muodostamaan Hämeenkosken, Mäntsälän ja Kouvolan valmisbetonitehtaiden kanssa tuotantovarmuudeltaan ylivoimaisesti alueen parhaan kokonaisuuden. Puitteet ovat loistavat monipuolisen sekä luotettavan palvelun tarjoamiseen ja saimme kaupan myötä uuden timanttisen työntekijän joukkoomme. On suuri ilo päästä palvelemaan sekä vanhoja että uusiakin asiakkaita entistä kilpailukykyisemmin myös Lahden alueella, myyntijohtaja Hannu Mattila kommentoi.

Betonitehtaaseen kuuluu kaksi betonisekoitinasemaa, toimistoparakit ja työmaalaboratoriokontti. Tehtaiden yhteenlaskettu maksimikapasiteetti on noin 90 kuutiota tunnissa.

Mikrobetoni Oy on osa Rakennusbetoni- ja Elementti Oy -konsernia.

Lisätietoja:
Hannu Mattila
Myyntijohtaja
Ruskon Betoni Etelä Oy
Puh. 020 793 3330
hannu.mattila@ruskonbetoni.fi

Valmisbetonit

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaista raaka-aineista valmistettua valmisbetonia. 11 betonitehdastamme ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua onnistumaan.Lue lisää

Erikoismassat

Ruskon Betoni Etelä toimittaa erikoisbetoneja kaikkiin tarkoituksiin. Uusi Kivenlahden betonitehtaamme on suunniteltu erityisesti monipuolisen ja näyttävän väribetonin valmistukseen tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti.Lue lisää

Työmaapalvelut

Meidän avullamme varmistatte, että betoni täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Näin vältyt tarpeettomilta rakenteiden purku- ja korjaustoimenpiteiltä sekä torjut aikataulujen venymistä ja kustannusten kasvua.Lue lisää

Infratuotteet

Ruskon Betoni Etelän moderni betonituotetehdas sijaitsee Hollolassa. Infrarakentamiseen suunnitellut tuotteemme ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä.Lue lisää