Ammattitaitoinen ja innovatiivinen henkilökunta

Ruskon Betoni Etelän toiminnassa on henkilöstö ja yrityskulttuurin vaaliminen tärkeää. Tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö antaa meille mahdollisuuden olla vieläkin parempi kumppani asiakkaillemme ja mahdollistaa toiminnan jatkuvan kehittämisen. Tältä sivulta löydät tietoa Ruskon Betoni Etelän avoimista työpaikoista ja uramahdollisuuksista.

Rusko-henki

Yrityskulttuurimme, Rusko-henki, syntyy avoimesta vuorovaikutuksesta ja toisten huomioon ottamisesta, mahdollisuudesta vaikuttaa omaan työhön sekä esimerkillä johtamisesta. Henkilöstö otetaan mukaan yrityksen kehityshankkeisiin ja johto toimii esimerkkinä omalla sitoutumisellaan yhteisiin sääntöihin.

Kehitytään yhdessä yhä paremmiksi – meillä saa kehittää ja kehittyä!

Toimintamme perustana on upea henkilöstömme ja aito yhdessä tekemisen meininki. Supervoimanamme on uteliaisuus. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja lämpimän työilmapiirin. Meillä olet kuin kotonasi.

Avoimet työpaikat

Mylläri-laborantti, Espoon Koskelo

Haemme Ruskon Betoni Etelän valmisbetoni-liiketoiminnan tuotantotiimiin mylläri-laboranttia vakituiseen työsuhteeseen Espoon Koskeloon. Osallistut työssäsi monipuolisesti valmisbetonitehtaan prosesseihin, keskittyen vahvasti asiakaspalveluun ja betonin valmistukseen.

Tehtävässäsi vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä. Tarvitset myös rauhallisuutta, joustavuutta ja kykyä työskennellä usean asian parissa samanaikaisesti. Mylläri-laborantin koulutus ja betonialan työkokemus katsotaan eduksi. Täysi-ikäisyys, ajokortti ja sujuva suomen kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä lämpimän työilmapiirin kokeneessa tiimissä. Tule osaksi Ruskon Betonin hienoa tarinaa kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Toimintamme perustana on upea henkilöstömme ja aito yhdessä tekemisen meininki. Supervoimanamme on uteliaisuus oppia uutta ja kehittyä. Meillä olet kuin kotonasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aluepäällikkö Petri Vehkaoja, p. 020 793 3367, petri.vehkaoja@ruskonbetoni.fi

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 31.5.2021 osoitteeseen: rekry@ruskonbetoni.fi otsikolla ”Mylläri-laborantti -Koskelo”. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Seuraa meitä somessa!

Niin saat tiedon esimerkiksi avoimista työpaikoista ensimmäisten joukossa! Löydät meidän Instagramista ja LinkedInistä.

@ruskonbetonietela

Valmisbetonit

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaista raaka-aineista valmistettua valmisbetonia. 11 betonitehdastamme ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua onnistumaan.Lue lisää

Erikoismassat

Ruskon Betoni Etelä toimittaa erikoisbetoneja kaikkiin tarkoituksiin. Uusi Kivenlahden betonitehtaamme on suunniteltu erityisesti monipuolisen ja näyttävän väribetonin valmistukseen tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti.Lue lisää

Työmaapalvelut

Meidän avullamme varmistatte, että betoni täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Näin vältyt tarpeettomilta rakenteiden purku- ja korjaustoimenpiteiltä sekä torjut aikataulujen venymistä ja kustannusten kasvua.Lue lisää

Infratuotteet

Ruskon Betoni Etelän moderni betonituotetehdas sijaitsee Hollolassa. Infrarakentamiseen suunnitellut tuotteemme ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä.Lue lisää