Ammattitaitoinen ja innovatiivinen henkilökunta

Ruskon Betoni Etelän toiminnassa on henkilöstö ja yrityskulttuurin vaaliminen tärkeää. Tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö antaa meille mahdollisuuden olla vieläkin parempi kumppani asiakkaillemme ja mahdollistaa toiminnan jatkuvan kehittämisen. Tältä sivulta löydät tietoa Ruskon Betoni Etelän avoimista työpaikoista ja uramahdollisuuksista.

Rusko-henki

Yrityskulttuurimme, Rusko-henki, syntyy avoimesta vuorovaikutuksesta ja toisten huomioon ottamisesta, mahdollisuudesta vaikuttaa omaan työhön sekä esimerkillä johtamisesta. Henkilöstö otetaan mukaan yrityksen kehityshankkeisiin ja johto toimii esimerkkinä omalla sitoutumisellaan yhteisiin sääntöihin.

Kehitytään yhdessä yhä paremmiksi – meillä saa kehittää ja kehittyä!

Toimintamme perustana on upea henkilöstömme ja aito yhdessä tekemisen meininki. Supervoimanamme on uteliaisuus. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja lämpimän työilmapiirin. Meillä olet kuin kotonasi.

Avoimet työpaikat

Tehdaslaborantti / työmaatuki

Haemme Ruskon Betoni Etelän Valmisbetoni-liiketoiminnan tuotantotiimiin tehdaslaboranttia / työmaatukihenkilöä vakinaiseen työsuhteeseen. Toimipisteesi on Pasilan Postipuiston betonitehtaamme, mutta olet tarvittaessa valmiina avustamaan myös muilla pääkaupunkiseudun tehtaillamme. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu muun muassa laadunvalvonta valmisbetonitehtaalla sekä työmailla, raportointi laatuinsinööreille ja laatutiimin toimintaan osallistuminen. Tarvittaessa avustat myös tehtaiden tuotannollisissa tehtävissä. Työt tehdään pääsääntöisesti toimistoaikoina.

Tarvitset työssäsi joustavuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä. Olet avoin, sosiaalinen ja aloitteellinen. Haluat toimia osana tiimiä yhteisten tavoitteiden eteen ja olet valmis oppimaan uusia asioita. Tehdaslaborantin / työmaatukihenkilön työssä tärkeintä on oikea asenne, huolellisuus ja kiinnostus alaa kohtaan. Aiempi kokemus ja rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Täysi-ikäisyys, ajokortti ja sujuva suomen kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän sekä lämpimän työilmapiirin. Tule osaksi Ruskon Betonin hienoa tarinaa kasvamaan ja kehittymään kanssamme. Toimintamme perustana on upea henkilöstömme ja aito yhdessä tekemisen meininki. Supervoimanamme on uteliaisuus oppia uutta ja kehittyä. Meillä olet kuin kotonasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

laatuinsinööri Tuomas Mannonen, p.020 793 3525, tuomas.mannonen@ruskonbetoni.fi ja

laatuinsinööri Riku Kähkönen, p.020 793 3335, riku.kahkonen@ruskonbetoni.fi

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 28.3.2021 osoitteeseen: rekry@ruskonbetoni.fi aiheella ”Tehdaslaborantti”.

Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä.

 

Tuotantotyöntekijä, kesätyö, 3 paikkaa

Haemme Ruskon Betoni Etelän Valmisbetoni-liiketoiminnan tuotantotiimiin kesätyöntekijöitä tuotannon monipuolisiin tehtäviin. Työtehtävät jakautuvat useammalle pääkaupunkiseudun tehtaallemme. Avustat työssäsi monipuolisesti valmisbetonitehtaan erilaisissa tuotannollisissa tehtävissä sekä laadunvalvonnassa. Osallistut tarvittaessa myös kunnossapitotoimiin. Omasta osaamisestasi ja innostasi riippuen myös muut työtehtävät ovat mahdollisia.

Tarvitset työssäsi joustavuutta, hyviä asiakaspalvelutaitoja ja paineensietokykyä. Haluat toimia osana tiimiä yhteisten tavoitteiden eteen ja olet valmis oppimaan uusia asioita. Kesätyöntekijälle tärkeintä on oikea asenne, oma-aloitteisuus ja kiinnostus alaa kohtaan. Aiempi kokemus ja rakennusalan koulutus katsotaan eduksi. Täysi-ikäisyys, ajokortti ja sujuva suomen kielen taito ovat tehtävässä välttämättömiä. Et myöskään kaihda ruumiillista työtä.

Työt on mahdollista aloittaa toukokuussa ja ne jatkuvat elokuulle. Töitä on myös mahdollista jatkaa kesäsesongin jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juha Glad: puh. 020 793 3337, juha.glad@ruskonbetoni.fi

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 26.3.2021 osoitteeseen: rekry@ruskonbetoni.fi aiheella ”Kesätyöntekijä”.

Seuraa meitä somessa!

Niin saat tiedon esimerkiksi avoimista työpaikoista ensimmäisten joukossa! Löydät meidän Instagramista ja LinkedInistä.

@ruskonbetonietela

Valmisbetonit

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaista raaka-aineista valmistettua valmisbetonia. 11 betonitehdastamme ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua onnistumaan.Lue lisää

Erikoismassat

Ruskon Betoni Etelä toimittaa erikoisbetoneja kaikkiin tarkoituksiin. Uusi Kivenlahden betonitehtaamme on suunniteltu erityisesti monipuolisen ja näyttävän väribetonin valmistukseen tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti.Lue lisää

Työmaapalvelut

Meidän avullamme varmistatte, että betoni täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Näin vältyt tarpeettomilta rakenteiden purku- ja korjaustoimenpiteiltä sekä torjut aikataulujen venymistä ja kustannusten kasvua.Lue lisää

Infratuotteet

Ruskon Betoni Etelän moderni betonituotetehdas sijaitsee Hollolassa. Infrarakentamiseen suunnitellut tuotteemme ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä.Lue lisää