Laadukkaat valmisbetonit asiantuntevasti

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaista raaka-aineista valmistettua valmisbetonia. Betonitehtaamme ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Asiantuntevista ammattilaisista koostuva henkilökuntamme auttaa varmistamaan projektien onnistumisen aina oikean betonilaadun valitsemisesta valuihin asti.

Tai ole yhteydessä myyntitiimiimme sähköpostitse myynti.etela@ruskonbetoni.fi.

Käytössä laadukkaat raaka-aineet

Valmisbetonin valmistuksessa käyttämämme hiekan esiintymä ja käyttämämme varastointitapa takaavat tasaisen laadun sekä sen, että rakeisuuskäyrä pysyy tasaisena. Myös käyttämämme raaka-aineiden liete- ja humusmäärät ovat matalat. Valmisbetoniasemallamme on valittavissa useita sideainevaihtoehtoja ja tarpeellisille erikoislisäaineille on annostelumahdollisuus. Betoniin voidaan myös annostella teräskuituja asemillamme.

Modernit betonitehtaat

Valmisbetonitehtaamme ovat uusia ja korkeatasoisia. Konsernimme ensimmäinen Etelä-Suomen valmisbetonitehdas perustettiin Tuusulaan vuonna 1996, jonka jälkeen verkostomme on täydentynyt tasaisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota tehtaidemme varustelutasoon ja kaluston kunnossapitoon. Käytämme tehtaillamme tehokkaita kaksoisakselisekoittimia, jolloin massan sekoitusajat pysyvät kohtuullisina. Samaa ja hyväksi todettua tehdaskonseptia käytetään myös kaikissa uusissa tehtaissamme, jolloin tuotteidemme korkea laatu on taattua myös tulevaisuudessa. Valitsemme aliurakoitsijamme kaluston ja toimitusketjun toimivuutta silmällä pitäen.

RB CLEAN - Puhtaampi vaihtoehto

Ruskon Betoni Etelän RB CLEAN -tuoteperheen valmisbetonit vähentävät betonirakentamisen hiilidioksidipäästöjä huomattavasti. Monipuolisuutensa ansiosta RB CLEAN -valmisbetonit sopivat lukemattomiin käyttötarkoituksiin ja ovat siksi realistisin vaihtoehto ilmastoystävälliselle betonirakentamiselle.

RB CLEAN

Valmisbetonitehtaiden varastotuotteet

Laitilan ja Kouvolan tehtaillamme saatavilla laadukkaita ja nykystandardien mukaisia varastotuotteita, kuten kaivorenkaita, kaivonkansia ja kansistoja.

Varastotuotteet

Betoniblokit - Monikäyttöinen kiertotaloustuote

Ruskon Betoni Etelän valmisbetonitehtailta sekä Hollolan infratuotetehtaalta saatavilla monikäyttöisiä rakennuspalikoita, betoniblokkeja. Blokit valmistetaan 100 prosenttisesti kierrätysmateriaalista.

Betoniblokit

Asiantuntevaa ja joustavaa palvelua

Laadukkaitten betonituotteiden lisäksi suurin vahvuutemme on asiantuntijuutemme. Ammattitaitoinen henkilöstömme on valmiina auttamaan, jotta projektisi onnistuvat kerralla, aikataulussaan ja ilman ongelmia! Kehitämme jatkuvasti reseptejämme ja asiakaspalveluamme. Valmistamme kaikki betonireseptimme täyttämään asiakkaan vaatimukset rakenteelle, viranomaisvaatimukset betonin laadulle sekä työmaan tarpeet toteutukselle. Olemme valmiita venymään sinun toiveittesi mukaan.

Esimerkkiprojekteja

Helenin biolämpölaitoksen suurvalu Helsingin Vuosaaressa

Helsingin Vuosaareen valmistuvan Helenin biolämpölaitoksen kattilan pohjalaatta valettiin 7. marraskuuta 2020. Jopa 2 400 kuutiota betonia vaatinut valu suoritettiin loppuun vain 12 tunnissa. Videolla Ruskon Betoni Etelän aluepäällikkö Petri Vehkaoja kertoo lisää logistiikaltaankin vaativan projektin avainluvuista.

Helsingin Verkkosaaren suurprojekti

Ruskon Betoni Etelä toimitti betonit Helsingin Verkkosaareen GRK Infra Oy:n työmaalle. Verkkosaaren suurprojekti vaatii jopa neljä valua viikossa, parhaimmillaan kolmella pumppuautolla kerralla. Uusi asuinalue tarjoaa valmistuessaan tilaa jopa 3 700 asukkaalle. Alueen infraurakan on määrä valmistua vuoteen 2022 mennessä.

Laadunvalvontaa paikan päällä Verkkosaaressa suorittaneen työmaatukemme Mika Turusen ikuistamassa kuvassa yhteistyökumppanimme Betonipumppaus A Östman Oy:n uuden pumppuauton ensimmäinen valu.

Tuote- ja palveluhinnasto

Tutustu tarkemmin tuotte- ja palveluvalikoimaamme! Löydät hinnastoista myös toimitusehtomme sekä toimituksiin liittyvää lisätietoa.

Valmisbetonihinnasto – Pääkaupunkiseutu, Häme ja Varsinais-Suomi

Valmisbetonihinnasto – Kaakkois-Suomi

Ota yhteyttä

Petri Vehkaoja

Myynti- ja asiakkuusjohtaja

p. 020 793 3367

Ota yhteyttä

Jeremia Rauhala

Tekninen myyjä (PKS)

p. 020 793 3364

Ota yhteyttä

Juha Leinonen

Myyntipäällikkö (Häme ja pohjoinen Uusimaa)

p. 020 793 3332

Ota yhteyttä

Petri Lautala

Aluepäällikkö (Kaakkois-Suomi)

p. 020 793 3356

Ota yhteyttä

Mikko Jalo

Myyntipäällikkö (Varsinais-Suomi)

p. 020 793 3393