Yritys

Ruskon Betoni Etelä Oy on kotimainen betonialan perheyritys, jonka toimialoina ovat valmisbetoni ja infratuotteet. Yritys on perustettu kesällä 2019 ja kuulumme Ruskon Betoni -konserniin.

Toimimme laajasti Etelä-Suomen, Kaakkois-Suomen ja Varsinais-Suomen alueilla tehokkaan tehdasverkostomme avulla. Tehtaamme ovat alan uusimpia ja perustamme toimintamme tinkimättömälle laadulle ja joustavalle asiakaspalvelulle. Tavoitteenamme on kehittyä edelleen eteenpäin hyödyntäen uusinta tekniikka ja kehittää sitä kautta myös betonialaa Suomessa.

Visio 2019-2023

Ruskon Betoni Etelä Oy:n visio perustuu Ruskon Betoni -konsernin visioon:
Olla halutuin kumppani antaa paras asiakaskokemus sekä valmisbetonipalveluiden tuottamisessa että infratuotesektorilla omalla toiminta-alueellaan (Etelä-Suomi, Kaakkois-Suomi, Varsinais-Suomi).

Strategia 2019-2023

Työn merkityksellisyys

Toimiva, tehokas ja tyytyväinen henkilöstö luo mahdollisuudet parantaa asiakaskokemusta ja nostaa Ruskon Betoni Etelä Oy alan halutuimmaksi kumppaniksi.

Yrityskulttuurin vaaliminen

Yrityskulttuuria ei voi synnyttää pyytämällä, se syntyy yrityksen sisäisessä prosessissa, kun yhteisö toimii samaan suuntaan ja kaikki uskovat samaan asiaan. Näin syntyy Rusko-henki.

Asiakaskokemus

Asiakkaan kokemus tuotteesta ja palvelusta nousee suoraan henkilökunnan mahdollisuuksista kehittää ja kehittyä, yrityksen tehtävänä on antaa tämä mahdollisuus. Yrityksen arvomaailmassa tärkeää on pitää lupaukset ja tuottaa alan korkeinta laatua ja tämän tulee vastata myös asiakkaan kokemusta Ruskon Betoni Etelä Oy:n toiminnasta.