Ruskon Betoni Etelä

Ruskon Betoni Etelä Oy on kotimainen betonialan perheyritys, jonka toimialoina ovat valmisbetoni ja infratuotteet. Yritys on perustettu kesällä 2019 ja kuulumme Ruskon Betoni -konserniin.

Toimimme laajasti Etelä-Suomen, Kaakkois-Suomen ja Varsinais-Suomen alueilla tehokkaan tehdasverkostomme avulla. Tehtaamme ovat alan uusimpia ja perustamme toimintamme tinkimättömälle laadulle ja joustavalle asiakaspalvelulle. Tavoitteenamme on kehittyä edelleen eteenpäin hyödyntäen uusinta tekniikka ja kehittää sitä kautta myös betonialaa Suomessa. Yhtiön palveluksessa toimii noin 90 henkilöä ja lisäksi yritys työllistää kattavan alihankkija- ja sidosryhmäverkoston.

Visio 2019-2023

Ruskon Betoni Etelä Oy:n visio perustuu Ruskon Betoni -konsernin visioon:
Olla halutuin kumppani ja tarjota paras asiakaskokemus sekä valmisbetonipalveluiden tuottamisessa että infratuotesektorilla omalla toiminta-alueellamme (Etelä-Suomi, Kaakkois-Suomi, Varsinais-Suomi).

Strategia 2019-2023

Työn merkityksellisyys. Toimiva, tehokas ja tyytyväinen henkilöstö luo mahdollisuudet parantaa asiakaskokemusta ja nostaa Ruskon Betoni Etelä Oy alan halutuimmaksi kumppaniksi.

Yrityskulttuurin vaaliminen. Yrityskulttuuria ei voi synnyttää pyytämällä, se syntyy yrityksen sisäisessä prosessissa, kun yhteisö toimii samaan suuntaan ja kaikki uskovat samaan asiaan. Näin syntyy Rusko-henki.

Asiakaskokemus. Asiakkaan kokemus tuotteesta ja palvelusta nousee suoraan henkilökunnan mahdollisuuksista kehittää ja kehittyä. Yrityksen tehtävä on antaa tämä mahdollisuus. Yrityksen arvomaailmassa tärkeää on pitää lupaukset ja tuottaa alan korkeinta laatua. Tämän tulee vastata myös asiakkaan kokemusta Ruskon Betoni Etelä Oy:n toiminnasta.

Toimintamme

Olemme mukana rakentamassa yhteiskuntaa vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Toimimme tehtävissämme omasta ja toisen turvallisuudesta huolehtien, tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöstä ja luonnosta huolehtien.

Ruskon Betoni Etelä Oy:lle on myönnetty ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001-sertifikaatit.

Ruskon Betoni Etelä @ Instagram

Seuraa Ruskon Betoni Etelää Instagramissa! Kerromme tililtämme @ruskonbetonietela uusimmista kuulumisistamme, tuotteistamme ja työkohteistamme. Tule mukaan matkaamme ja näe, missä kaikkialla rakennamme betonista.

@ruskonbetonietela

Valmisbetonit

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaista raaka-aineista valmistettua valmisbetonia. 11 betonitehdastamme ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua onnistumaan.Lue lisää

Erikoismassat

Ruskon Betoni Etelä toimittaa erikoisbetoneja kaikkiin tarkoituksiin. Uusi Kivenlahden betonitehtaamme on suunniteltu erityisesti monipuolisen ja näyttävän väribetonin valmistukseen tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti.Lue lisää

Työmaapalvelut

Meidän avullamme varmistatte, että betoni täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Näin vältyt tarpeettomilta rakenteiden purku- ja korjaustoimenpiteiltä sekä torjut aikataulujen venymistä ja kustannusten kasvua.Lue lisää

Infratuotteet

Ruskon Betoni Etelän moderni betonituotetehdas sijaitsee Hollolassa. Infrarakentamiseen suunnitellut tuotteemme ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä.Lue lisää