Ruskon Betoni Etelä

Ruskon Betoni Etelä Oy on kotimainen betonialan perheyritys, jonka toimialoina ovat valmisbetoni ja infratuotteet. Yritys on perustettu kesällä 2019 ja kuulumme Ruskon Betoni -konserniin.

Toimimme laajasti Etelä-Suomen, Kaakkois-Suomen ja Varsinais-Suomen alueilla tehokkaan tehdasverkostomme avulla. Tehtaamme ovat alan uusimpia ja perustamme toimintamme tinkimättömälle laadulle ja joustavalle asiakaspalvelulle. Tavoitteenamme on kehittyä edelleen eteenpäin hyödyntäen uusinta tekniikka ja kehittää sitä kautta myös betonialaa Suomessa. Yhtiön palveluksessa toimii noin 90 henkilöä ja lisäksi yritys työllistää kattavan alihankkija- ja sidosryhmäverkoston.

Visio 2024-2028

Ruskon Betoni Etelä Oy:n ydintehtävä on toimia vahvana kotimaisena perheyrityksenä, joka mahdollistaa kestävän rakentamisen ja vaalii pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme ja ympäristöön.

Visio: Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme ensisijainen valinta tarjoamalla huippuluokan betoni- ja infratuoteratkaisuja sekä alan parasta asiakaspalvelua ja kokemusta.

Missio: Tarjoamme korkealaatuisia rakennus- ja infrastruktuuriratkaisuja, jotka edistävät yhteiskunnan kehitystä ja hyvinvointia, noudattaen korkeimpia laatustandardeja ja kestävän kehityksen periaatteita.

Strategia 2024-2028

Yhteisö ja vastuu: Rakennamme positiivisen työyhteisön ja noudatamme yhteisiä pelisääntöjä. Arvostamme jokaisen panosta ja työskentelemme laadukkaasti, tehokkaasti ja vastuullisesti.

Asiakaslähtöisyys: Toimintamme perustuu vahvaan asiakaslähtöisyyteen. Tarjoamme huippulaatuisia tuotteita ja luotettavaa palvelua ammattitaitoisen henkilökuntamme, kalustomme ja alihankkijaverkostomme ansiosta.

Kestävä toiminta: Olemme sitoutuneet rakentamaan kestävää yhteiskuntaa. Toimimme turvallisesti ja kunnioittavasti ympäristöä kohtaan, kehittäen toimintaamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Luottamus ja avoimuus: Luottamus ja avoimuus ovat toimintamme perusta niin sisäisesti kuin asiakassuhteissakin.

Henkilöstö ja tasa-arvo: Henkilöstö on tärkein voimavaramme. Panostamme heidän kehittämiseensä ja tasa-arvoiseen kohteluun.

Toimintamme

Olemme mukana rakentamassa yhteiskuntaa vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Toimimme tehtävissämme omasta ja toisen turvallisuudesta huolehtien, tasa-arvoisesti ja kunnioittavasti. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ympäristöstä ja luonnosta huolehtien.

Ruskon Betoni Etelä Oy:lle on myönnetty ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001-sertifikaatit.

Ruskon Betoni Etelä @ Instagram

Seuraa Ruskon Betoni Etelää Instagramissa! Kerromme tililtämme @ruskonbetonietela uusimmista kuulumisistamme, tuotteistamme ja työkohteistamme. Tule mukaan matkaamme ja näe, missä kaikkialla rakennamme betonista.

@ruskonbetonietela

Valmisbetonit

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaista raaka-aineista valmistettua valmisbetonia. 11 betonitehdastamme ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua onnistumaan.Lue lisää

Erikoismassat

Ruskon Betoni Etelä toimittaa erikoisbetoneja kaikkiin tarkoituksiin. Uusi Kivenlahden betonitehtaamme on suunniteltu erityisesti monipuolisen ja näyttävän väribetonin valmistukseen tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti.Lue lisää

Työmaapalvelut

Meidän avullamme varmistatte, että betoni täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Näin vältyt tarpeettomilta rakenteiden purku- ja korjaustoimenpiteiltä sekä torjut aikataulujen venymistä ja kustannusten kasvua.Lue lisää

Infratuotteet

Ruskon Betoni Etelän moderni betonituotetehdas sijaitsee Hollolassa. Infrarakentamiseen suunnitellut tuotteemme ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä.Lue lisää