Ruskon Betoni Etelä vahvistaa asemaansa ostamalla Koskisen Betoni Oy:n liiketoiminnan

 

Ruskon Betoni Etelän tehdasverkosto kasvaa kaupan myötä kahdella uudella betonitehtaalla. Tehtaat sijaitsevat Hollolassa ja Mäntsälässä.

Ruskon Betoni Etelä Oy on ostanut Koskisen Betoni Oy:n liiketoimintakauppana 15.12.2021. Myyjänä toimi yhtiön omistaja Jouko Koskinen perheineen.

Koskisen Betonin kaksi valmisbetonitehdasta ja niiden kalusto tulevat täydentämään Ruskon Betoni Etelän palveluverkostoa. Tehtaat sijaitsevat Mäntsälässä ja Hollolan Hämeenkoskella. Koskisen Betonin henkilökunta siirtyy Ruskon Betoni Etelän palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

– Kauppojen myötä Ruskon Betoni Etelän perheeseen liittyy hyvin hoidettu yritys sekä sen osaava ja motivoitunut henkilökunta. Laajentuminen antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet Pohjois-Uudellamaalla yhdessä Tuusulan tehtaamme kanssa sekä uudet markkinat Kanta- ja Päijät-Hämeen alueilla. Kauppa noudattaa strategiaamme kasvattaa ja vahvistaa liiketoimintaamme sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille entistäkin laajemmalla palveluverkostolla, Ruskon Betoni Etelän toimitusjohtaja Arto Pesonen kuvailee.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kotimaisen perheyrityksen jatkamaan toimintaamme, summaa Koskisen Betonin omistaja Jouko Koskinen.

Koskisen Betonilla on yli 20 vuoden kokemus valmisbetonista sekä betonin pumppaus- ja kuljetuspalveluista. Yrityksen toiminta alkoi vuonna 1998 ja sen arvoihin kuuluvat tinkimätön laatu sekä joustava asiakaspalvelu.

Lisätietoja:
Arto Pesonen
Toimitusjohtaja, Ruskon Betoni Etelä
puh. +358 20 7933 501
arto.pesonen@ruskonbetoni.fi

Jouko Koskinen
Omistaja, Koskisen Betoni
puh. +358 40 020 5063
jouko@koskisenbetoni.fi

Valmisbetonit

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaista raaka-aineista valmistettua valmisbetonia. 11 betonitehdastamme ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua onnistumaan.Lue lisää

Erikoismassat

Ruskon Betoni Etelä toimittaa erikoisbetoneja kaikkiin tarkoituksiin. Uusi Kivenlahden betonitehtaamme on suunniteltu erityisesti monipuolisen ja näyttävän väribetonin valmistukseen tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti.Lue lisää

Työmaapalvelut

Meidän avullamme varmistatte, että betoni täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Näin vältyt tarpeettomilta rakenteiden purku- ja korjaustoimenpiteiltä sekä torjut aikataulujen venymistä ja kustannusten kasvua.Lue lisää

Infratuotteet

Ruskon Betoni Etelän moderni betonituotetehdas sijaitsee Hollolassa. Infrarakentamiseen suunnitellut tuotteemme ovat kestäviä, kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä.Lue lisää