Ruskon Betoni Etelälle toinen valmisbetonitehdas Varsinais-Suomeen

Ruskon Betoni Etelä tekee uuden alueellisen laajentumisen ja siirtää Laitilaan valmisbetonitehtaan. Nykyinen Pasilan Triplan betonitehdas siirretään Laitilaan sen jälkeen, kun uusi Pasilan Postipuiston betonitehdas on valmistunut ja aloittanut toimintansa. Laitilan toiminta alkaa kesäkuussa 2020, jolloin tehdas on valmiina palvelemaan asiakkaita.

Tuleva tehdas on erittäin tehokas ja täysin automatisoitu. Kattavat raaka-ainevalikoimat ja iso kapasiteetti mahdollistavat monipuolisen tuotevalikoiman alhaislämpöbetoneista ruiskubetonin ja infrabetoneiden valmistamiseen sekä laajan markkina-alueen palvelemisen.

Olemme innoissamme myös siitä, että uuden tehtaan myötä saamme tuoda kotimaisen perheyrityksen osaamista Laitilan alueelle. Tutkimuksiemme mukaan Laitila on potentiaalinen ja hyvä alue uudelle betonitehtaalle. Uuden toimipaikan myötä meillä on tarjota alkuun ainakin yksi työpaikka alan osaajalle tai alasta kiinnostuneelle henkilölle. Avautuvia työpaikkoja kannattaakin seurata nettisivuillamme: www.ruskonbetonietela.fi/tyopaikat

Lisätietoja Laitilan tulevasta tehtaasta:
Hannu Mattila
Liiketoimintajohtaja, valmisbetoni
Puh. 020 7933 330
hannu.mattila@ruskonbetoni.fi